Everything about diş beyazlatma seti

Wiki Article



Türk Diş Hekimleri Birliği tarafından, her sene açıklanan diş tedavileri fiyatlarından diş ağartma işlemi için olan fiyat bilgisine, diş beyazlatma fiyatları ile ilgili yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Vita skalası kapsamında, diş renkleri four farklı kategoriye ayrılmaktadır. “A – B – C – D” olarak değişen diş tonları, kendi içlerinde al tonlara sahiptir.

Ancak yine de bu yöntemi uygulayacak olan kişilerin uygulamadan önce genel bir ağız ve diş sağlığı muayenesinden geçmelerinde fayda vardır.

Kimi zaman bu yöntemlerin dişlerin mine tabakasına zarar verdiği yönünde bilgilerle karşılaşabilirsiniz ancak bu bilgiler gerçeği yansıtmaz.

Uzman hekimlerimiz tarafından yapılan beyazlatma işlemi herhangi bir dezavantaj ve yan etki sunmaz. Dişlerin yapısında herhangi bir etki etmediği için gönül rahatlığı ile uygulatılabilir.

karbonat dısın ana yapısını zarar verdıgı ıcın sadece ayda bır kere kullanılbılır. Ahmet K

Bu işlem sırasında dişlerin rengi beyaz dönerken derinlemesine bir temizlik işlemi de uygulanır. Diş beyazlatma açısından temizlik kendi içinde oldukça spesifik uygulamalara beyazlatma diş lazer sahiptir.

Diş taşı temizliği dişlerdeki taş ve tartar plakları temizlemeye yarar. Beyazlatma tedavisi yerine geçmez.

Limon içerdiği asitler sayesinde, dişlerdeki sarı lekeleri giderir. Tuz ile peeling etkisi yaratır. Limon kabuğu da diş beyazlatmaya gardenımcı olur. Limon suyu ile dişleri fırçalayarak veya limon kabuğunu dişlerinize sürerek, dişlerinizin daha beyaz olmasını sağlayabilirsiniz.

ÇAlright hassas bir işlem olması ve ayrıca dişlere uygulanması, işlemin sıklığını da doğrudan etkilemektedir. Bu nedenle öncelikli olarak dişlerin tıraşlanması ile yapılan beyazlatmalar oldukça tehlikelidir. Hemen beyazlatma sağlanır ancak diş beyazlatma fiyatı bu durumda dişleriniz incelir.

Dişin alt kısmındaki açık kahverengi tabakayı gösteren ince diş minesine dentin adı verilir.

Ev tipi diş beyazlatma, hekim tarafından hastaya verilen, içine beyazlatıcı jelin uygulandığı plaklar kullanılarak yapılır. Gece yatarken takılan bu beyazlatıcı plaklar diş hekimi tarafından hastaya özel yapılmaktadır.

Düzenli olarak bu diş macunuyla dişlerinizi fırçalamanız halinde dişlerinizin kısa sürede beyazlamasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu karışımın diş etlerinizi de koruyacağını belirtelim.

Diş eti problemi bulunan kişiler, diş beyazlatma uygulamasından önce diş eti tedavisine alınacaktır.

Report this wiki page